Vágólap vagy vágódeszka? A könyves blogon ezt is elmondják!

Ha valaki háziasszony, jól jön, ha szeret is főzni. Ha még ráadásul jó is benne, akkor rengeteg örömet okozhat családjának, akik minden bizonnyal megbecsülik őt miatta. Én egyszerűen imádok főzni, és ha időm engedi, sok időt töltök a konyhában. Mindig új recepteket keresgélek, kísérletezek mindenfélével, de sosem érkezett még eddig panasz sem a férjemtől, sem a gyerekektől, szerencsémre nagyon szeretik a főztömet.

Azonban nem csak imádok főzni, azt is szeretem nézni, ahogyan mások csinálják. Rengeteg ilyen internetre feltöltött videót és tévében követhető adást nézek, hiszen élvezettel tölt el és még tanulhatok is belőle. A minap pont egy ilyen műsort figyelve fedeztem fel egy érdekes dolgot, miszerint a konyhában minden típusú étel vágásához és szeleteléséhez különböző, más színű vágódeszkát használtak. Elkezdtem utána olvasni, és egy könyves blogon kiderült számomra, hogy ezeket valójában nem is vágódeszkának, hanem vágólapnak hívják. A blog többek között arról is írt, hogy mi a jelentősége a különböző színeknek, és miért fontos például minden alkalommal másik eszközt használni a zöldségekhez és a húsokhoz.

Amúgy is gondolkodtam vágódeszkáim cseréjén, hiszen már nagyon régiek és eléggé használt állapotban vannak, így azonban amellett döntöttem, hogy egy ilyen vágólap csomagot fogok beszerezni magamnak. Meg is találtam a megfelelő oldalt, ami a legjobbnak tűnt számomra, ez pedig nem volt más, mint a hunniakristaly.hu nevezetű webáruház.

A cég már több, mint 20 éve van a piacon és forgalmazza jobbnál jobb minőségű termékeit különböző vendéglátó egységeknek. Akár kávézót üzemeltetsz, vagy hoteled van, esetleg iskolai menzához kell beszerezned termékeket, vagy csak saját konyhád felszereltségén szeretnél javítani, náluk garantáltan mindent megtalálsz. Termékeik HORECA minőségűek, és neves európai cégektől szerzik be őket egyenesen Svájcból, Olaszországból, Németországból és még sorolhatnám. Minden kategóriában találsz náluk kellékeket, hiszen az egyszerű menzás műanyag tálcáktól kezdve a homárollóig minden van náluk készleten.

Megtaláltam náluk a keresett vágólap készletet is, amely tartalmazta mind a négy színű darabot, és igazán jó áron kínálták, sok helyen ezért csak egy darab vágódeszkát vehet az ember. Ezek a vágólapok flexibilis műanyagból készültek, és egészen nagyméretűek, így nem jelenthet gondot, hogy az ember nem fér el valaminek a szeletelése közben.

Házhozszállítással akartam tőlük rendelni, azonban láttam az oldalon, hogy egy budapesti szaküzlettel rendelkeznek, ami a környékemen van, így a személyes átvételt választottam, és a terméket már másnap átvehettem az üzletben.

Borzasztóan meg voltam elégedve a termékek minőségével, és még aznap kipróbáltam őket a vacsora készítésénél. Igazi konyhafőnöknek éreztem magam új eszközeimmel és sokkal nagyobb élménnyé tették számomra a főzést. Azóta is a segítségükkel készítem az ételeket a családomnak, akik jó ízzel fogyasztják a sok szeretettel, és profi eszközökkel készült fogásaimat.