Inglesina babakocsival bejárni egy könyvfesztivált

A könyvfesztiválokat sok éve látogatom, és rengeteg könyves eseményre járok. Szeretem, hogy alkalom adódik beszélgetni az írókkal, könyvbemutatókat meghallgatni, interjúkhoz csatlakozni. Persze rengeteg könyvet venni is jó alkalom. Legutóbbi alkalommal tavasszal voltam egy könyvfesztiválon. A napsütésben álló bódék roskadásig voltak telve jobbnál jobb könyvekkel. A fröccsözgető írók pedig nagy örömmel firkantották alá a lelkes rajongók kedvenc példányait. Egy anyukát is kiszúrtam a tömegben, aki olyan kedves látványt nyújtott, hogy nem lehetett nem elmosolyodni rajta. Kicsi babáját egy szép babakocsiban tologatta és a sok megvásárolt könyvet a babakocsi aljába suvasztotta. Látni lehetett rajta, hogy bűnös élvezetnek tekinti ezt a dőzsölést, és maga is jól mulat azon, hogy a baba eltakarja a rengeteg könyvet a kedves férj elől. Habár a férj is serényen vásárolgatott, halkan megjegyzem. Az inglesina quad babakocsi jól bírta a terheket.

Az inglesina quad babakocsi minden terepen helytáll

A napsütésben nagyon jól jön, hogy az inglesina quad babakocsi kiválóan szellőzik, és véd az UV sugaraktól. A gyerkőcnek így nem kell végig izzadnia a délutáni könyv vásárt. Sőt az anyukának sem, mivel ez egy könnyű babakocsi, kivéve persze, ha telepakoljuk tonnányi könyvvel. De erre is megvan a lehetőség, hiszen a babakocsi aljában beépített bevásárlós kosár van. A fejtámla állítható, így teljes kényelemben utazhatnak a legkisebbek, és később is lesznek  nyűgösek, míg a szülők a kikapcsolódást élvezik. A felszerelhető szúnyogháló pedig az estébe nyúló séták megmentője, mivel a moszkitók távol maradnak a csöppségtől. A napvédő ernyő és a kupolatető megfelelő kialakítása megóvja az UV sugárzástól. A fenti ablakon át pedig mindig ráláthat az anyuka a szendergő gyerekre.

Az inglesina quad babakocsik nagyon tágasak és kényelmesek, a babáknak kész luxus élmény egy ilyen babakocsiban ücsörögni. A tolókar teleszkóposan állítható, hogyha az anyuka már elfáradt, akkor az apuka is könnyen át tudja venni és fordítva. Mert minden magassághoz igazítható a kocsi. Az állítható rugózás az Inglesina legjobb találmánya, mert a gyerekek és a kátyúk is nőnek idővel. Nem fog zötyögni még a belvárosi macskakövön sem, de az erdei sétákhoz is jó választás ez a babakocsi.Az egész könyv fesztivál alatt békésen nézelődött a kis babóca, nyugodt volt és szemmel láthatóan élvezte a kocsikázást. Az egész családnak jó döntés egy ilyen inglesina babakocsi, mert a nyugodt időtöltést alapozza meg.