A tudás birodalma még mindig a könyvek világa

Olykor eszembe jut valami képtelenség, körvonalazódik a fejemben valami egészen homályos terület, ahol még magáról a területről sem tudom eldönteni, hogy egyáltalán létezik-e. Az interneten sokszor található válasz ilyen esetekben a kérdéseimre, de még mindig a könyv a legkimerítőbb, ha valaminek alaposan utána akarok olvasni. A mozgóképes kultúrából is sok tudás szerezhető be, de ott inkább a népszerű témákra fókuszálnak. A neten, ezzel szemben már bármire rákereshetek, ami az eszembe jut, nem annyira irányított a figyelmem, de az internet magyar nyelvű szövegeiből is az tűnik ki nekem, hogy kicsi felületesek, többnyire.

https://plasztika.info.hu

Persze van kivétel: a https://plasztika.info.hu oldalt olvasgattam épp a minap, mert az egyik családtagunk ott fog részt venni egy kezelésen. Mármint a Kelemed Plasztikai Sebészeten! Erről jutott eszembe, hogy vajon uralkodók, kiváltságosok régen is próbálkoztak-e már ilyen módon változtatni a külsejükön? Hát persze, hogy már Egyiptomban és Rómában is voltak sikeres próbálkozások, sőt Krisztus előtt jó pár évszázaddal Indiában is, de ezeknek, alaposan valahogy még mindig csak a könyvtárban lehet utánanézni. Hiába korlátlan az internet, ilyen mély tudást még mindig a könyvek hordoznak. Ami viszont a jelent, az aktuális és nagyon is zajló dolgokat illeti, a neten nagyon jól indíthatunk. Az említett https://plasztika.info.hu oldalt nem csak azoknak ajánlom, akik már pontosan tudják, mit szeretnének ilyen téren kezdeni magukkal, de az általános tájékoztatók miatt is érdemes felkeresni. Mindenféle, a jelenben lehetséges műtéttípusról megtudhatunk egy csomó dolgot – nem csoda, a Kelemed Plasztikai Sebészet ugyanis az egyik leginkább élen járó intézet ebben, mert a vezetője az egyik legtöbbet látott szakember, Dr. Kelemen Ottó.

Persze, félreértés ne essék, az alapos tájékozódás mellett az oldal a klinika tökéletes kiszolgálójaként funkcionál. Egy űrlap kitöltésével rögtön jelentkezhetünk konzultációra például. Nem csodálom, hogy a rokonomnak is a Kelemed Plasztikai Sebészetet ajánlották, már a weboldaluk is tükrözi ugyanis, hogy mennyire XXI. századi körülmények fogadják ott a betegeket. Mindenki már a kezdetektől a felkészültséget dicséri, és a gondoskodást, amit a műtét során és után kap a páciens.

Óriási szakmai tapasztalatról is árulkodik mind a vezető életútja, mind a sebészet a története alapján. Maga a Kelemed Kft. már 20 éve, 2002-ben alakult. Felsorolni is sok, hányféle műtét igényével kereshetjük őket, különböző területeket illetően, de a főbb csoportok, melyekbe sorolják ezeket: arcplasztika, mellplasztika, testplasztika és intimplasztika. Ezeken felül még más, esztétikai beavatkozások is vannak, melyek egyik kategóriába sem illenek a sérvműtétekről és a tetoválás eltávolításról nem is beszélve. Viszonylag alapos árlistát is találhatunk az oldalon, ahol aztán tényleg végeláthatatlanul böngészhetjük a műtétek lehetséges listáját.

Azért érdemes velük felvenni a kapcsolatot, mert ők mindig garantáltan haladnak a korral. Figyelik a fejlődő technológiákat és folyamatosan maradéktalanul adaptálódnak, a doktor úr pedig folyamatosan képzi, fejleszti önmagát. Minden, ami a területen korszerű és elérhető tehát itt található: https://plasztika.info.hu.