Könyvolvasás…bukósisak akciók

Szeretek olvasni, már egészen kis koromtól kezdve. Mindig voltak könyvek, amik érdekeltek. Eleinte emlékszem hogy az ifjúsági regényekből még a kalandosak érdekeltek volt egy fiú, akinek a történetét nagyon sokszor elolvastam, mert igen csak szerettem. Később, mikor már volt hobbim is, sokat nézegettem különböző szaklapokat is, vagy más könyveket.

bible-1108074_640Kedvenc hobbym a horgászat volt. Eleinte sokat nem tudtam róla, míg nagyapám nem halt meg, vele jártam ki, de utána nem volt kivel. Egy darabig nem is foglalkoztatott, szerintem évekig nem mentem ki, mígnem kezembe nem akadt egy véletlen rossz helyre vissza tett könyv a könyvtárban. Valami halas könyv volt, már nem emlékszem, hogy miről szólt, csak arra, hogy felidézett régi szép emlékeket bennem. Régi szép emlékek… mikor még biciklire ültünk az öreggel, és lementünk a tóra pecázni. Sok jó dologra megtanított, miközben a kapásra vártunk. Hallgattuk a madarakat, figyeltünk, melyik milyen, mindig volt valami jó sztorija, ami miatt nem unatkoztam. Hiányzik az öreg, és a tanácsai. Azt hiszem, ma is jóban lennénk, ha élne még.

Miután azon töprengtem, hogy milyenek voltak a régi idők, eszembe jutott, hogy van egy nagyon régi könyvem, amit még nagyapámtól kaptam. Ez volt a horgász könyvek egyike, amit elolvastam, és talán itt kezdtem el érdeklődni a felől, hogy a horgászatról olvassak egyáltalán.

A könyvből kiesett egy bukósisak akciók kupon. Meg is lepődtem, hogy ez vajon mikor kerülhetett ide?. Persze biztosan én tettem bele, még valamikor könyvjelzőnek, csak elfelejtettem.

Ma már azért elég sok féle újságot vettem a kezembe, nem csak horgászosat. Ami olyan, azt esetleg meg is vásárolnom. Elég sok minden érdekel, széles az érdeklődési köröm. Szeretek rejtvényt fejteni, a különböző országok könyveit is nagyon szeretem, remélem egyszer lesz lehetőségem mindet bejárni, amiről olvastam.