Könyvvásárlás helyett szerviz

Nehezen tudom szavakba önteni, hogy gyermekkorom óta mennyit adtak számomra a könyvek. Mivel ezen felül bizonyos tárgyakhoz van egy erős ragaszkodásom is, ezért talán nem lesz meglepő ezek után mindaz, hogy bevallom: szinte egy kisebb könyvtár van az otthonomban. Pedig mivel sajnos nem saját tulajdon, hanem albérlet, és igencsak véges a négyzetméter és a polcok, tárolóegységek kapacitása is, ezért egy ideje szigorú határokat szabtam a könyvvásárlásomnak. Pedig tavaly is olyan jó kortárs magyar regényt olvastam! Azóta már még egyszer kiolvastam, annyira tetszett. Igazi kortárs történet és a szerkezete is izgalmas, ugyanakkor szerintem az idősebb korosztály számára is élvezhető a szülő-gyerek kapcsolat, mint fő téma miatt (többek között). Bántam volna, hogyha nem csücsül ott a polcomon ez a remek alkotás, ráadásul még a borítója is gyönyörű!

Legutóbb azonban nem könyvvásárlás céljából céloztam meg az egyik bevásárlóközpontot. Történt ugyanis, hogy egy óvatlan mozdulatnak köszönhetően a mobilom kijelzője végig berepedt, úgyhogy nem volt mire várni, gyorsan cselekednem kellett. Szerencsére hamar ajánlott az egyik kedves barátom egy szervizt: tudta, hogy arra van szükségem, hogy a telefon szerviz budapest azon részén, környékén legyek, ahol én magam is közlekedek az otthonom és a munkahely között, ugyanis igen szigorú a beosztásom és az egyéb kötelezettségeim. Át is küldte a szerviz weboldalának címét, így kérdés nélkül kattintottam is az lcdfix.hu linkre. Ha az, amire szükségetek van, egy megbízható telefon szerviz Budapest városában, akkor most már tapasztalás útján is állíthatom, hogy egy nagyon profi szervizt tudok ajánlani nektek, akik ráadásul igen gyorsan dolgoznak – de ez nem megy a munka minőségének a rovására, egyszerűen ilyen tapasztaltak és precízek!

Ha tehát telefon szerviz budapest, akkor az nálam nem kérdés, hogy az LCD FIX! A helyszínen, tényleg szinte azonnal vállalni tudják a kijelzős problémájának orvoslását, azaz ha úgy van, akkor már egy órán belül ki tudják cserélni a kijelződ! Ha pedig akkumulátor cseréjéről van szó, az lehet, belefér akár fél órába is. Jól hangzik, nem igaz? És ez tényleg nem csak ígéret, náluk így is van!

A telefonom visszakapta ép megjelenését, ráadásul milyen gyorsan! Nem örültem volna annak, hogyha napokra ott kell hagynom esetleg. Így a sérült kijelzőmmel érkeztem, és egy vadonatújjal távoztam, ennél többet nem is kívánhattam volna!

A szervizelés mellett az LCD FIX készülékek adás-vételével, valamint mobilos kiegészítők forgalmazásával is foglalkozik. Ráadásul hiába használtak a készülékek, még így is jár melléjük egy év garancia, ami lenyűgöző, nem igaz? Szerintem érdemes megjegyezni az LCD FIX nevét, ha a fővárosban élsz, és szeretnél egy megbízható mobilszervizbe menni legközelebb, ha szükség lesz rá.