A világ legjobb legénybúcsúja!

Hogy milyen is a világ legjobb legénybúcsúja? Ezt fogom most elmondani. Férfiszemmel!

A férfiak között is több típus van. Vannak a macsók, edzőterembe levők, vannak a mérnökök, akik igazából kockák, és a két kategória között elhelyezkedők. És természetesen vannak a művészek. Ez egy nagyon kis csoport. Ők furák egy picit, legalábbis nem a megszokott karizmatikus, csőlátású férfi jegyeket vonják maguk után. Egy olyan férfi, aki öltönybe jár, vonzó lehet, de aki könyvtárba jár, múzeumba, kávézókba sportmeccsek helyett, azokra bizony könnyen azt mondják, hogy nőies.

Pedig itt egyáltalán nem erről van szó. Nem vagyunk nőiesebbek, habár az tény, hogy érzékenyebbek vagyunk. De ezt nem csak rossz értelembe lehet érteni, hogy megsértődünk mindenen, hanem hogy igazán tudjuk értékelni a szépet. Meglátjuk az apró dolgokat is, és olykor jelentőséget is tulajdonítunk neki, olykor pedig nem. Ez ilyen.

De attól még én például nem zárkózom el a sporttól és a barátaim sem. Ezért is, az egyik barátom, Gergő legénybúcsúját nem egy könyvklubban tartottuk, mint ahogy azzal viccelődtek a mérnök barátaim, hanem a Balaton partján. Egy igazi jó kis vitorlázás keretében. Már amikor megérkeztünk a hajóra, wellcome drinkkel köszöntöttek minket. Aztán pedig következett a vitorlázás, ahol igazán jól éreztük magunkat. Még versenyeztünk is, és közben dőlt belénk a pia dögivel. Aztán pedig kaptunk belépőket szórakozóhelyekre, így neki veselkedtünk az éjszakának és Siófok legvagányabb party helyein buliztunk. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Miután kibuliztuk magunkat, lehetőség volt a hajón aludni. Reggel pedig reggelivel vártak bennünket.

Eszméletlenül jól éreztük magunkat, később még sok ideig erről beszélgettünk. Na meg arról, hogy ár-érték arányba is ez volt az eddigi legjobb szórakozásunk, hiszen tényleg nem került sokba a balatoni vitorlázós csomag. A legolcsóbb csomag 7 900 forint, a legdrágább pedig 11 900 forint. Egyik se drága. Mindenkinek ajánlom, aki ki szeretné próbáni. Nagyon megéri!