Könyv és bor szeretet egyszerre is lehet

Barátnőm imádja a könyveket, világ életében falta őket. Minden élethelyzetben olvasott, ha boldog volt akkor, ha szomorú akkor is, számára a könyvek egyfajta menekülés a valós életből, egy másik világba. Miután mindenhol olvasott, a tömegközlekedésen, nyaraláson, vagy akár a kertben kint ülve, úgy döntött megalapít, egy könyvklubbot. Minden héten új könyvet kell elolvasni, és annak a könyvnek a tartalmát beszélik át a csoport tagjai egy, két pohárka bor társaságában. Nagyon izgalmasak az eddigi tapasztalatai, hogy az éppen adott könyv, más élethelyzetekben lévő embereknek mennyire mást tud jelenteni, vagy mennyire mást tud adni. Ezért is örül, hogy megalkotta ezt a szűk körül, de annál népszerűbb könyvklubbot. Természetesen most már nem csak ott tartanak, hogy a könyvekről beszélnek, hanem a javarészt, sőt teljes egészében nőkből álló társaság, már a magánéletről is cseveg, főleg, ha jól fogynak az üveg borok.

Történt az az eset is, amikor már a férjek foglalkozására is kitértek, ahányan vannak annyi -féle helyről érkeznek, és annyiféle történetük van. Az egyik tag férje éppen raktárfelújításba fogott bele, és ennek történetét osztotta meg a tagokkal.

Nagyon nehezen találtak megfelelő vállalkozót, nem csak azért mert magasak voltak az igényeik, hanem mert nem érték be akárkivel. Ezért, kicsit jobban az internet mélyére kellett ásniuk, de ha nem lövöm le a poént, megérte neki, mert egy remek kis céget találtak, akit azóta is mindenkinek ajánlanak jövet menet az országban.

Salgó polc

Tehát a cég első benyomásra megnyerte őket, remek honlapjukkal, és bőséges termékkínálatukkal, amit részletes termékleírással tarkítanak, a fényképekről nem is beszélve, amelyekkel színesítik és vásárlásra ösztönzik a honlapjukra látogató leendő vásárlóikat.

Salgó polc kiválasztása legalább olyan könnyedén ment, ezzel a remek háttér információval, mint a későbbi leszállítása és a beszerelése. Ennyire összeszokott, remek szervezettséggel bíró társasággal ritkán találkozik az ember, mesélte a könyvklub részvevője.

De ami ennél is fontosabb, mindig úgy érezték, hogy a cég számára ők- azaz a vevők a legfontosabbak, és minden cselekedetük arra irányul, hogy az ő kényelmüket szolgálják. Salgó polc, az egyik legnépszerűbb termékük, mely acél szerkezetű, rendelhető csavarozás mentes kiszerelésben is, nagyon időtálló, remek kivitelezésű, fantasztikus teherbírással rendelkező polcrendszer. Ennél jobb választás nem is érheti a megrendelőket, mint ez a remek salgó polc.

Miután kiérkezett a felmérő szakember a könyvklubban részvevő hölgyékhez, rövid időn belül megkapták az árajánlatot és egy tervet, hogy hogy a legpraktikusabb felszerelni, elhelyezni a salgó polcokat, hogy a minél több áru, a legnagyobb rendszerezettségben elférjen rajtuk. Mindenképpen a helymegtakarítás, helykihasználás és a rendszerezés a cél. Hogy a dolgozók minél kevesebb időt töltsenek az egyes termékek keresésével, több idő jusson a munkaidőből, egyéb munkával kapcsolatos tevékenységhez.

Miután elfogadták az árajánlatot, rövid időn belül ismételten felkeresték őket, hogy a leszállítás napjáról tudjanak telefonon időpontot egyeztetni. Nagyon rugalmasak voltak a cégnél, azt tartottak szem előtt, hogy minden kényelmesen a vásárlók idejéhez mérten tudjon megtörténni. Rugalmas hozzáállás meg is hozta a várt sikert, mivel nagyon könnyedén ment az alkalmas időben történő leszállítás, és az összeszerelés.

Ezen időpontra pontosan, késedelem nélkül megérkezett a salgó polcokat összeszerelő gárda, akiken látszott, hogy nem először működnek együtt, mivel egymás minden rezdülésére figyeltek, egymás keze alá dolgoztak. Remek termék lett kiszállítva, éppen olyan kinézettel, és kivitellel, mint amelyet a fényképeken mutattak. A megrendelőket nem érte csalódás, maximum pozitív irányban, hogy még léteznek ennyire megbízható és a munkájára, termékeire felelősséget vállaló cégek.

Nagyon örülnek a megrendelők, hogy megtalálták ezt a remek céget, mert tényleg, csak ódákat tudnak azóta is zengeni róluk, hogy mennyire precízek, megbízhatóak, munkájukra és a termékeikre garanciát képesek vállalni, ez manapság nagy kincs. Salgó polcrendszer azóta is kiválóan működik, a raktárban azóta rend és szervezettség uralkodik, köszönhetően a csoda cégnek, aki létre tudta ezt hozni.
Barátnőmék az élménybeszámolót követően azért folytatták az éppen aktuális könyv átbeszélését, valamint kitűzték a következő heti könyvcímet is.