Régi könyveimnek is felülettisztításon kellene átesniük

Nemrég eldöntöttem, hogy új lakásba fogok költözni, viszont ehhez át kell válogatnom az összes kacatomat, amit az elmúlt években gyűjtöttem össze. Persze egyetlen könyvemet sem szeretném kidobni, viszont némelyiket már több mint húsz éve őrzök és olvasok el alkalmanként. Nagyon vigyázok rájuk, viszont ennyi idő alatt elhasználódnak azért és van amelyiket már eleve használtan vettem. Ha van egy kedvenc könyvem, nem igazán fontos számomra, hogy milyen kondícióban vannak, átkötöm vagy áthúzom a borítót ha szükséges.

Ez alkalommal is úgy látom, hogy szükség lesz ilyesmire, mert megviselte az idő kis könyvtáramat. Persze ez az én gondom, ettől sokkal nagyobb kérdés az, hogy hogyan fogom megoldani a költözést. Szerencsére van egy kedves barátom, aki azt ígérte, hogy segíteni fog majd nekem. Egy biztos, hogy mostanában nem sok ideje van, mert az új munkahelyén nagyon sokat kell dolgoznia. Mikor átjött hozzám múltkor, akkor is azon gondolkodott, hogy hogyan találjon egy olyan céget, akitől olyan lemezt tudna rendelni, ami már felületkezelve van.

Kihez kell fordulni

Mondtam neki, hogy én nem értek annyira hozzá viszont az Acélpartner Kft.-ről már hallottam. Nemrég édesapám is tőlük rendelt egy acél lemezt egy könnyű szerkezethez. Nagyon meg volt elégedve a termékkel, amit kapott, mert a felülettisztítás rendesen el volt végezve és a lemez vágása is tiszta volt. Ezért is jegyezte meg számomra, hogy mennyire tetszett neki és a leszállítás is nagyon gyorsan ment.

Tehát mondtam barátomnak, hogy menjen fel a weboldalra és nézze meg, hogy milyen lehetőségek vannak. Felülettisztítás, lángvágás ilyesmiket mondott, amikor az oldalon böngészett. Nem sokat értettem belőle, de végül elmagyarázta, hogy kézi köszörűvel majd szemcseszóró berendezéssel való tisztítás, melyet lángvágás után végeznek. Ez eltávolítja a mikronyomokat és esztétikus felületet hoz létre. Felülettisztítás nélkül az acél lemezek nem érik el teljes pompájukat.

Ezen kívül lángvágással is foglalkoznak, melyhez tiszta propángázt használnak. Ehhez két 4 fejes és egy 6 fejes gépet is tudnak használni, ezért ez nagyban felgyorsítja a a teljesítési időt. Ha a lángvágástól eltérő metódusra van szükség, akkor plazmavágásról lehet szó. Ezt erősen ötvözött acéloknál szokták alkalmazni. A rotációs fejes technológiának köszönhetően a munkadarabot minden irányból meg lehet munkálni.

Mindenre van megoldás

Ha nagy terveid vannak, viszont abban a pillanatban, nincs elegendő tőkéd ahhoz, hogy kifizesd a megvásárolni kívánt anyagot, akkor hitelre is lehetőség van, melyet az Atradius cég végez. Ez a vizsgálat szerencsére díjmentes, csak banki információk megadása szükséges ahhoz, hogy meg tudják állapítani, hogy mekkora hitelkeretre van lehetőséged szert tenni. Ha ez a keret nagyobb mint a megrendelésed, akkor megrendelésed visszaigazolásra fog kerülni és elég majd csak később rendezned a számlát.

Ha kicsit többre van szükséged mint az acél lemezek méretre vágása és felülettisztítás, akkor a cég készre gyártást is vállal partnereinél. Ez egy több éve működő csapatmunka, amely zökkenőmentesen zajlik, mert mind két cég érdeke a gyors munka és az elégedett ügyfél. Ha építőipari kivitelezésről lenne szó, akkor ebben is tudnak segíteni. Vállalkozói szerződéssel tudnak kőműves, lakatos munkákat vállalni. Ha acélra van szükség, akkor abból persze nincs hiány és az egész építkezés acél szükségletét nyugodtan rájuk lehet bízni.

Amennyiben kérdésed van a melegen hengerelt lemezekkel kapcsolatban, akkor természetesen a legjobb ha a céghez fordulsz válaszért. Ezt könnyen megteheted a weboldalon keresztül ha rákattintasz a kapcsolat fülre. Itt nincs más dolgod mint megadni a neved, telefonszámod és e-mail címed majd egy üzenetben megfogalmazni, hogy mi az amiről többet szeretnél tudni. A kérdésed biztos megértő fülekre talál és hamarosan választ kapsz majd. Arra is lehetőség van, hogy az egyes szolgáltatások alatt egyenes azt a személyt keresd, aki legjobban ért hozzá és a leírás alatt fel van tüntetve a neve. Így időt takarítasz meg és kérdéseidre azonnal választ kaphatsz. Ajánlatot is a kapcsolat fül alatt tudsz kérni.

A média fül alatt fel tudod venni a kapcsolatot a céggel a közösségi médián keresztül valamint videókat is lehet nézni a különböző munkafolyamatokról. Ez nagyon izgalmas élmény, mert testközelből lehet megtekinteni a gépek működését és a végeredményt. Ezen kívül cikkeket is olvashatunk valamint és interjúkat is hallgathatunk. Rengeteg információhoz juthatunk ezeken a linkeken keresztül. A cég az aktuális karrier lehetőségeket is feltüntetni a menüben. Ha megfelelő szakképesítéssel rendelkezünk, akkor ehhez a remek céghez csatlakozva tudunk karriert építeni. Ez egy remek lehetőség a budapesti lakosok részére.

Egyéb tudnivalók

A letölthető dokumentumokban találjuk a cég működésének összefoglalását egy oldalon. Ha be szeretnénk mutatni egyik ismerősünknek az Acélpartner Kft.-t, akkor ez egy nagyon jó ismertető lehet a számára. Az acél kisokosban találjuk az összes kifejezést, ami idegen lehet a legtöbb ember számára. Ha acélban otthon szeretnénk lenni, akkor ezt mindenképpen érdemes átnézni.
A lapos acélról az Amit a lapos termékekről tudni érdemes fül alatt tudunk tájékozódni. Ez egy olyan fajta terület, melyet hozzáértők készítettek és tudnak értelmezni. Viszont ha szükségünk van információra, akkor itt biztosan választ fogunk kapni fel nem tett kérdéseinkre.

A kereskedelem fül alatt a melegen hengerelt acél lemez típusokat találjuk. Ezeknek négy fő fajtájuk van, ezen belül is különböző minősítésekkel rendelkeznek. Attól függően, hogy mire szeretnénk használni egy acél lemezt több féle ötvözet közül tudunk válogatni. Gondolhatunk itt könnyű, közepes vagy nehéz szerkezetekre, tartályok, tárolók, hidak vagy hideg üzemű berendezésekre. Ezek közül is a legjobb a c45, mert ezt szokták használni szerszámok készítésére. A melegen hengerelt nemesíthető és betétben edzhető lemez remek felhasználási lehetőséget biztosít.

Nagyon örültem neki, hogy tudtam barátomnak segíteni. Azt mondta, hogy nem is érti azt, hogy-hogy nem hallott még erről a cégről pedig már több mint tíz éve a piacon vannak. Biztosan azért lehet ez, mert sokan egyenesen külföldre akarnak menni technológiáért és van, hogy nem néznek szét a magyar piacon. Viszont egy biztos, hogy ezt már sosem fogja elfelejteni, hiszen a felülettisztítással is nagyon meg volt elégedve.

Egy biztos, hogy én nagyon jól jártam, mert annyira boldog volt, hogy örömmel segített a költözésben. Szerencsére sikerült elajándékoznom néhány könyvet, amit már ritkábban forgattam. Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy jó otthonra leltek családoknál és barátoknál. Valójában az volt számomra a legfontosabb, hogy biztos legyek abban, hogy nem fognak elkallódni. Azóta egy könyvkötő tanfolyamra is beiratkoztam, ahol nem csak új könyveket kötünk, de régieket is felújítunk. Hihetetlenül megnyugtató hobbi, valódi kikapcsolódás. Hiába mindenkinek azt kell csinálni, ami a legjobban hozzá illik még akkor is ha ez valakinek a könyvek szeretete, másoknak az acél megmunkálása.