Egy jó könyv mellett most már a kisbabámnak is tudok rendelni

Nem tudom, hogy hol lenne az életem irodalom nélkül. Annyi hihetetlen élményben részesültem, miközben csak véletlenszerű könyveket olvastam. Szeretem a kalandregényeket, de nem zavar a komolyabb szépirodalom sem. Úgy gondolom, hogy egy embernek nem szabad csak egy műfajra leszűkítenie az érdeklődését. Mindennek esélyt kell adni. Az utóbbi egy hónapban pedig én is belekezdtem a könyvem megírásába.

Nagy álmom volt ez gyerekként, azonban ahogy telt az idő, lassan rá kellett jönnöm, hogy nem olyan egyszerű ezt a dolgot összehozni munka mellett. Vázlatokat kell írni, végiggondolni azt, hogy a cselekmény koherens-e. A karaktereket fejben kell tartanom és nem szabad elfelejtenem a nagy csavarokat, amiket napközben kitalálok a történethez. Tehát, elég sok egyszerre. Valahogyan azonban sikerült annyi időt szorítanom ennek a hobbinak, hogy elkezdtek halmozódni a megírt fejezetek. Én pedig nagyon boldog voltam ettől. Azt éreztem, hogy egy hosszú projekt kezdődik el végre.

Mert bizony nem mindig egyszerű magadban tartani a hitet azzal kapcsolatban, hogy össze fog jönni a műved. Annyi olyan külső tényező van, ami bezavarhat és ami megállíthat a kreatív folyamatokban. Engem legfőképpen a munka zavart, mert teljesen lefoglalta napközben az agyamat. Amikor hazaértem, akkor pedig már fáradt voltam ahhoz, hogy bármin gondolkozzak. A kreatív íráshoz pedig nagyon sok energia kell, ezt szerintem nem kell magyaráznom azoknak, akik már csináltak hasonló dolgokat.

Voltak esték, mikor már félig le volt hunyva a szemem és öntudatlanul írtam, mert azt éreztem, hogy muszáj megcsinálnom. Másképpen ugyanolyan ember leszek, mint mindenki más, ezt pedig nem akartam semmiképpen. Hosszú hónapokig megállította a kreatív folyamatot a kisbabám megszületése. Természetesen nagyon örültem neki és teljesen megfeledkeztem minden más korábban elkezdett dolgomról.

Az irodalom ekkoriban főként az esti meséken keresztül maradt az életemben. Nagyon szerettem ezeket és azt éreztem, hogy új impulzusokat szerzek belőlük, amiket később bele tudnék építeni a könyvembe. Ekkor jött azonban az újabb probléma, hogy a kisbabámnak vásárlás rengeteg időt elvett az életemből. Nagyon szerettem őt, de sajnáltam, hogy ennyi idő elmegy erre. A feleségem pedig el akarta vinni úszni és megbízott azzal, hogy úszópelenkát szerezzek a csöppségnek.

Természetesen friss szülőként fogalmam sem volt arról, hogy milyenek az úszópelenka árak. Meg kellett néznem az interneten és ekkor jött a hihetetlen ötlet. Miért csak nézegetem az interneten, hogy milyen úszópelenka árak vannak, mikor meg is tudnám venni őket egy webshopból?! Nagyon felderültem és rájöttem, hogy egy megbízható és könnyen kezelhető webshop lenne a megoldás minden problémámra. Még írni is lenne ezután időm!

Rövid keresgélés után a Lordshop oldalára tévedtem, ahol minden babának való terméket meg lehetett találni. Tetszett, hogy nem volt eltúlozva az oldal kinézete. Ritkán látni mostanában már az interneten olyan oldalakat, amik nem arra mennek rá, hogy elkápráztassák az embereket különböző idegesítő, csillogó gombokkal. A Lordshop felülete ennél sokkal letisztultabb volt. Könnyedén lehetett haladni a menüpontok között. Egy nagy lenyíló listából választhattunk az oldal bal oldalán. Itt megtudhattam, hogy nem csak babatermékekkel foglalkoztak, ami külön izgalomra adott okot, mert tudtam, hogy később innen rendelhetek majd tisztálkodó szereket is.

A feleségemnek is biztos tetszett volna a kellemes, kék szín. Főleg, hogy nem ért annyira a számítógépekhez. Ezért biztosan megnyugtatta volna a tudat, hogy nem kell össze-vissza nyomogatnia a gombokat. Miután eleget ismerkedtem az oldal kialakításával, kész voltam arra, hogy megnézzem a számomra érdekes részleget. Mégpedig a babatermékek között a kategóriát, ahol az úszópelenka árak fel lesznek tüntetve.

Ahogy beléptem erre a részre, rengeteg termék fogadott. Elsőre picit meg is ijedtem, mert azt hittem, hogy végig kell majd böngésznem mindegyiket ahhoz, hogy megtaláljam az általam keresett úszópelenkákat. Mielőtt megláttam volna, hogy a felső részen különböző szűrőket lehet használni ennek elkerülésére, picit megnézegettem a felsorolt termékeket. Voltak itt olyan fajta pelenkák, amilyenekről soha nem is hallottam még. Alig vártam, hogy elmeséljem majd később a feleségemnek a rengeteg új felfedezést. Számomra már az is döbbenet volt, hogy úszópelenka létezik. Most azonban láttam, hogy ez csupán a jéghegy csúcsa és rengeteg másféle termék is van, amivel a kisbabánk számára új dimenziókat nyithatunk ki.

Ekkor azonban felfigyeltem arra, hogy található pár felirat az ömlesztett termékek fölött. Ezek között volt egy úszópelenka kiírás is. Természetesen én erre mentem rá rögtön, mivel ezt akartam vásárolni. Ezután pedig csoda történt. Az ömlesztett lista eltűnt és helyette csak úszópelenkák jelentek meg. Kifújtam magamat a megkönnyebbüléstől, mert most már tudtam, hogy nem lesz hosszú a vásárlási folyamatom. Ha emlékeztek még a történetem elejére, akkor tudjátok, hogy az időspórolás volt a fő szempontom, mikor webshopot kerestem. Most már tudtam, hogy ezt az igényemet teljesen ki fogja elégíteni a Lordshop.

Maguk a termékek is nagyon jól voltak feltüntetve. Sosem éreztem azt, hogy túl sok van egy sorban. Emiatt nyugodtan össze tudtam hasonlítani őket és nem vesztem el az ajánlatok között. A másik nagy segítség az volt, hogy az árak jól láthatóan ki voltak írva mindig az értékelések alatt. Ez sokaknak magától értetődő lehet, de higgyétek el, hogy rengeteg webshop van, ahol kifejezetten nehéz megtalálni ezt a fontos információt.

úszópelenka árak

Ami még nagyon tetszett, hogy mindegyik termék alatt öt csillag helyezkedett el. Minél több csillag volt kékkel kitöltve, annál jobb volt a termék értékelése. Csodálatosnak tartottam ezt a rendszert, mivel így a különböző szülők jelezni tudnak egymásnak és segíteni abban, hogy a lehető legjobb pelenkát válasszák ki a gyermeküknek. Ha pedig valakinek ez nem lenne elég, az nyugodtan meg tud nézni minden infót az interneten. Nem kell attól tartani, hogy sietni kell éppen haza és egyébként is rossz kivenni a telefont az áruházban. Itt az otthonunk kényelméből tudunk informálódni, teljesen a saját tempónkban.

Kiválasztottam végül a számomra leginkább szimpatikus pelenkát. Úgy éreztem, hogy ennek az ára és a minősége tökéletes arányban voltak. Behelyeztem a kosárba és készen álltam arra, hogy kifizessem a terméket. A fizetés menete pedig pofon egyszerű volt. Továbbra sem éreztem azt, hogy értelmetlen adatok kérésével vesztegetik az időmet. Minden, amit kértek, egyértelmű volt és nem kellett sokat kutatnom az irataim között, mert mindegyiket fejből tudja az ember. Kiválasztottam a fizetési módot és kész is voltam mindennel. Hihetetlen a modern technológia!

Két nap múlva meg is jött a csomag. A minimális szállítási díj ellenére is azt érzem, hogy minőségi szolgáltatást kaptam. Ez a webshop mind árban, mind értékben nagyon kedvező és könnyedén kezelhető bármilyen szintű felhasználó számára.