Útnyilvántartó programmal ismerkedtem meg

A könyveknek sosem bírok ellenállni. Bár nagyon szeretem a helyi könyvtárat, de a leginkább annak örülök, ha a kedvenc íróim művei és az imádott hobbijaimhoz, érdeklődési körömhöz kapcsolódó kiadványok az otthoni polcomon sorakoznak. Szóval nálam nem válik be az, hogy a könyvtár kiváltja a könyvvásárlást… Sajnálom, de valószínűleg túlságosan birtokló vagyok, legalábbis ezen a téren. Imádom szépen elrendezni a polcokat, noha lassan már alig férek el rajtuk… Vagyis a sok könyv, amelyeket az elmúlt években beszereztem. A könyvsorozatokat is szeretem, noha nem kutatom őket, de ha megfog egy-egy – akár a koncepció, akár a könyv design-ja –, akkor nagy klasszikusokat is képes vagyok újra megvenni, és a meglévő régebbi kiadásomat elajándékozni. Hacsak nem valami különleges kiadás, ugyanis azoktól sosem válnék meg!

Bár a barátom sokat ingázik munkaügyben, és egyébként is sokat vezet, én általában csak az anyósülésen olvasgatok utóbbi esetben. Sokáig nem is tudtam, hogy mivel jár a munkája: az útnyilvántartás fogalma jó ideig idegen volt számomra, úgy, mint ahogyan az is, hogy a mai modern megoldások között már megtalálható az Útnyilvántartó program 2023 (NAV-álló) – RoadRecord applikáció is. De mivel mindig nyitott vagyok az újdonságokra, és a barátom által fontosnak tartott témákra is, ezért eljött az idő, amikor megismerkedtem a RoadRecorddal. Ha te is így tennél, akkor érdemes felkeresni a roadrecord.hu weboldalt, ahol a koncepcióról és a használatról is olvashatsz. Egy munkahely vagy vállalkozó esetében ugyanis az adóellenőrzéskor kiemelt szerepet kap az útnyilvántartás – természetesen mindez akkor érvényes, ha a cégautó, a saját autó vagy egyéb jármű szerepet kap a mindennapok során. Mindez nagyon sok szakmában lehet aktuális, így nem érdemes félvállról venni a kötelezettségeket – márpedig ha a RoadRecord applikációval még meg is könnyíthetjük a saját dolgunkat, akkor miért ne tennénk?!


Ha az, amit már régóta keresel, egy olyan segítség, ami megkönnyíti a céges utak nyilvántartását, azaz egy Útnyilvántartó program 2023 (NAV-álló) – RoadRecord a legjobb választás, még 2024-ben is! Számomra nagyon izgalmasnak bizonyult a weboldal a – számomra – sok új információval, de biztos vagyok benne, hogy a RoadRecord Blogon más is talál magának hasznos olvasnivalót – nem érdemes tehát kihagyni a weboldal ezen részét sem.

Az egyéni vállakozóknak sem érdemes egyébként elfeledkezniük céges ügyeik során történő autóhasználatukról, azaz az ezzel járó kötelezettségekről. Az app természetesen számukra is nagy segítség lehet. Egyszerű használat, automatizált rögzítés, számítógépen pedig havi szinten lehetünk meg percek alatt a kötelezőkkel. Ha a barátom azt mondja, hogy az Útnyilvántartó program 2023 (NAV-álló) – RoadRecord a tuti választás, én bizony elhiszem neki. Így szerintem egy kattintást – legalább – nektek is megérhet a dolog.