Néha az interneten is olyan jó tanácsokat adnak, mint a könyvekben

A könyvek szerelmeseként amikor gondokba ütközöm, általában kézikönyvekben keresem a megoldást. Ha valamit tudom, hogy véghez akarok vinni, akkor is először könyvet veszek róla, abban nézem meg, hogy hogyan kell, elolvasom az egészet, majd csak utána kezdek neki.

Ilyen volt a fürdőszoba felújítás is nálam. Először is lakberendező újságokat vettem, lakberendezési szakkönyveket, majd úgy döntöttem, hogy a sok könyv és folyóirat elolvasása után már igazi szakértővé váltam a témában és nekikezdhetek a felújításnak.

Az újságokban és könyvekben olvasottak végül mégsem bizonyultak elégnek a számomra, ugyanis egyikben sem olvastam olyasmiről, hogy mit tegyünk, ha túl nagyok a csempék a fürdőszobába és ha felteszem, borzalmasan néznek ki. A kis fürdőszobákba egyáltalán nem valók a nagy csempék, így végül a könyveket félretéve a legmodernebb kereséshez folyamodtam, az interneten kezdtem kis fürdőszoba csempe ötletek után kutatni.

kis fürdőszoba csempe ötletek
kis fürdőszoba csempe ötletek

A könyvekben kifejezetten ilyen gonddal nem találkoztam, de úgy tűnik, másoknak is meggyűlt a baja a hatalmas csempékkel és az apró falakkal. A furdoszobaotletek.hu oldalon például elég sok tippet találtam arra, hogyan küszöböljem ki a problémát, hogy kisebb csempéket célszerű vennem, illetve érdemes valamiféle díszítésen vagy mozaikon is gondolkoznom, amelyektől tágasabbnak tűnik majd a helyiség. Az is egy remek tanács volt tőlük, hogy világos színekben kellene gondolkoznom, azoktól nagyobbnak tűnik majd a fürdőszoba.

Az oldalt nézegettem, és nagyon sok hasznos tippet és tanácsot találtam, amiket h megfogadok, sok fejfájástól kímélhetem meg magam. Hasonlókat olvastam a könyvekben is, csak ezen a honlapon egyszerűbben és talán kicsit kézzelfoghatóbban vannak megfogalmazva, ráadásul képes ötletekkel is szolgálnak. Sokat lehet inspirálódni az ilyen oldalakon keresztül. Egyből fel is iratkoztam a hírlevelükre, hátha később estleg még szükségem lesz a tippjeikre a témában.

Hajlamos vagyok azt hinni, hogy az internet kevésbé megbízható forrás, mint a könyvek, de az ilyen esetek után mindig rájövök, hogy ezt valószínűleg csak én gondolom így. Az interneten is rengeteg hasznos cikket lehet találni és nem csak a könyvek nyújthatnak megoldást a problémáimra.

A fürdőszoba felújítás az itt olvasott tippeknek köszönhetően sokkal gyorsabban fog menni, és talán hatékonyabb is leszek.