Az ép testben ép léleg pszichológiája

A self-help könyvek olvasgatása jó hobbi. Nem mondom, hogy minden tanács hasznos, ami az efféle alkotásokban elhangzik, de van bennük egy-két dolog ami hasznos lehet. Nemrég egy pszichológiai könyvet olvastam, ami a lelki gondokat arra az egyszerű megállapításra vezette vissza, hogy az emberek dagadtak. Elsőre elég alpári következtetésnek tűnik, de végül is tényleg tök rossz, ha tükörbe nézek és kövér vagyok. 

A könyv hatására elkezdtem egészséges élelmiszereket forgalmazó üzleteket keresni, és a Biocity.hu tűnt a legjobbnak. Hatalmas a kínálatuk, jól szervezett az oldaluk, és már több, mint 10 éves múltra tekintenek vissza, tehát mindent tudnak az egészséges táplálkozásról. 

Biocity.hu

Fantasztikus az étrend-kiegészítő kínálatuk. A menüben különböző célok alapján kategorizálták az egyes kiegészítőket. Találunk itt terméket fogyáshoz, sporthoz, szellemi frissességhez és lúgosításhoz is. Aki a fogyást és diétát helyezi előtérbe, az 30 különböző termék közül válogathat. Nagyon király például az almaecet kapszula. Ez tömény almaecetet tartalmaz, ami segíti a fogyást és emellett van benne vitamin és ásványi anyag is. A kiszerelés 60 db kapszulát tartalmaz és 4.499 Ft-ért juthatunk hozzá. 

Ha elnyeri a tetszésüket, betehetjük a kosárba, és már rendelhetjük is. A Biocity.hu vásárlói 2 szállítási mód közül választhatnak. Az egyik a házhozszállítás, a másik pedig a manapság divatos, és nagyon kényelmes csomagpontos megoldás. Aki pedig 6.900 Ft felett költ a shopban, az ingyenesen kapja meg a termékeket az általa választott csomagpontra.