nyomtatoalkatresz.hu/papir ha ezt a linket nem kapom meg, biztos bajba kerültem volna

Könyvmániásként gyakran eljárok egy helyi könyvklubba is, ahol általában nagyon sok érdekes véleményt, egyéni, sőt egyedi elemzést hallhatok, ezért kimondottan kedvelem. Azonban legutóbb pont egy olyan könyv került terítékre, amit idehaza a kilencvenes évek óta nem lehet kapni, és akárhány antikváriumot megjártam, mindenhol nemleges volt a válasz. Ráadásul az én feladatom volt ezúttal beszámolni róla, úgyhogy mindenképpen el kellett olvasnom. Végül megtaláltam digitális szövegként, ezzel viszont gondjaim akadtak. Ha nem hívják fel a figyelmemet a nyomtatoalkatresz.hu/papir oldalra, akkor biztosan felsülök, de így valahogy sikerült összehoznom.

Szóval digitálisan megtaláltam, de kinyomtatni már nem tudtam, mert egy darab papír nem sok, annyi se volt nálam. Kínomban már minden eszembe jutott, például hogy füzetekből kitépek annyi lapot, hogy ki tudjam nyomtatni, de végül beláttam, hogy ez így kapkodás, ki kell találnom valami mást. Papír-írószer bolt nemigen van errefelé, ami van, az pedig nagyon drága, úgyhogy autó híján el is vetettem az ötletet. Végül, amikor már tényleg semmi ötletem nem volt, írtam egy barátnőmnek, aki irodában dolgozik, hátha meg tudja mondani, ők honnan rendelik a papírt.

Szerencsére készségesen a segítségemre volt, sms-ben el is küldött nekem egy webes elérhetőséget, ahol a papírok mellett ráadásul mindenféle nyomtatóhoz való dolgot is lehet kapni! Igaz, hogy a link úgy szólt, hogy nyomtatoalkatresz.hu/papir, ettől függetlenül én nem szégyelltem másfelé is elkalandozni. Az egyértelmű volt számomra, hogy csak papírt önmagában nincs sok értelme rendelni ettől függetlenül két ívvel már raktam is be a kosaramba, hogy el ne felejtsem. Azután elkalandoztam, és egy csomó mindent találtam!

A vége az lett, hogy kikerestem a nyomtatóm gyártóját és típusát, így akár csak a hozzá való dolgokat is nézegethettem. Ezt a rendszert bevezetném más hasonló oldalaknál is! Szóval a lényeg, hogy a két ív mellé még egy festékpatront is rendeltem, mert tudom, hogy az mindig jól jön, különösen akkor, ha olyan nagy mennyiséget készülök nyomtatni, mint most. Szerencsére a rendelésem megérkezett, feldolgozták, és néhány napon belül meg is érkezett a futár a csomagommal. Ott volt benne minden, úgyhogy már csak idő kérdése volt, és nyomtathattam.

És milyen jó döntés volt patront is rendelni! Nagyjából a felénél már visított a nyomtató, hogy kevés a festék, cseréljek. Úgyhogy pont kapóra jött, hogy elküldte nekem a barátnőm a nyomtatoalkatresz.hu/papir oldalt, hiszen e nélkül már nem csak papír, de festék nélkül is lennék. Digitális szöveget nem bírok olvasni, rosszul leszek tőle, így azonban gond nélkül átrágtam magam a könyvön, és a beszámolót is meg tudtam tartani.