A babakocsik.hu oldalon találtam meg a legszebb babakocsit

Szeretek olvasni. Nagyon! És blogot is szoktam írni a kedvenc könyveimről, ezáltal is népszerűsíteni akarom az olvasást. A blogolást még csak nem rég kezdtem, bele kell jöjjek. De úgy gondolom, hogy egyre jobban és jobban megy, egyre kreatívabb és sokszínűbb az oldal. Persze próbálok minden könyvről főként jókat írni, hiszen én nem szeretnék senkit se lehúzni, és ha esetleg nagy ritkán történik olyan, hogy egy könyv nem tetszik, akkor szimplán csak abbahagyom és nem olvasom tovább. Ettől még nem biztos, hogy az a könyv rossz, szimplán csak nekem nem jött be valami miatt. És ez nem baj, mert mindenkinek más az ízlése! Nem muszáj mindenkinek tetszenie ugyanaz a könyv. Viszont a legjobb könyvek azért tudnak olyan sikeresek lenni, mert széles a befogadó közönsége, tehát a legtöbb ember tetszését elnyeri. Sokszínű. Azonban mióta megtudtam, hogy várandós vagyok, elkezdtem gondolkozni azon, hogy mi lenne, ha egy babavárással kapcsolatos blogot is elkezdenék írni. Hiszen szeretek írni és igazán izgalmas dolognak tartom az egészet! A blogom követői közül van egy nagyon kedves barátnőm. Hirtelen egy nap bekövetett, majd írt egy üzenetet, hogy ha akarom, kövessem vissza mivel neki is van egy blogja és hasonló dolgokról ír, mint én. Na, a konkurencia! De tényleg nagyon szép, igényes blogja van, és érdekes dolgokról ír! Miután bekövettük egymást, írtunk egymásról dicsérő cikkeket, így egyesítettük a követőinket. Nagyon örültem az újonnan szövődő barátságunknak, így a babás témáról is megkérdeztem a véleményét. Ő nagyba támogatott. aztán átterelődött a téma a babás dolgokra.

  • Na, és? Miket vásároltatok már a babának?
  • Egyenlőre még csak egy kiságyat. Jelenleg a babakocsin gondolkodunk.
  • Jaj, én tudom honnan vegyetek!
  • Honnan?
  • Van egy olyan oldal, hogy babakocsik.hu. Mi is onnan rendeltünk, és nagyon igényes, szép és modern cuccokat árulnak jó áron! És 100 ezer felett ingyenes a kiszállítás akármilyen messze is laksz!

Ezt gondolom azért tette hozzá, mivel nem tudta, hogy pontosan hol lakom. Csak annyit, hogy nagyon messze tőle. Ezért is nem jött össze még, hogy élőben találkozzunk. De az internet csodákra képes!

  • Akkor azt mondod, hogy az internetről rendeljek babakocsit?
  • Hát persze! Ez egy megbízható oldal! Nekem is bevált!

Vajon megbízhatunk-e az interneten talált barátokba? És a rendelős oldalakba? Bizony ez is egy érdekes cikktéma lenne! De akkor én úgy döntöttem utánajárok, fel is mentem a barátnőm által ajánlott oldalra és szétnéztem. Nagyon szép, designos babakocsikat találtam a leghíresebb tervezőktől! Az egész oldal idézetekkel volt ellátva. Ez már valami! Inspiráló és szép! Tavalyi és idei trendeket is találtam, és nagyon sok típust! Én úgy gondolom, hogy ezen az oldalon mindenki megtalálja a saját ízlésének valót! Mert hát babakocsiból megéri szépet venni, hiszen onnantól hogy megszületik a gyerek, mindenhova magaddal kell vinned, és mindenhez passzolnia kell a babakocsinak! Olyan mintha egy cipőt hordanál két évig! Nem mindegy, hogy hogy néz ki! Legalábbis szerintem. Természetesen egy babakocsiért se kell hatalmas összegeket kiadni, de ezen a webshopon azért egyik se volt megfizethetetlen. Az babakocsi mellett szerepelt egy leírás, amely minden apró tartozékot tartalmaz, a méreteket is és rengeteg kép is volt több szemszögből.  A legtöbbnél videó is szerepelt a babakocsi használatáról és összerakásáról. Nagyon jó weboldal, úgy döntöttem mindenképp innen rendelek! A férjemmel együtt választottunk végül egy multifunkciósat. A multifunkciós babakocsinak az a lényege, hogy könnyen átalakítható mózeskosárrá és kocsi üléssé is! Ez triplán hasznos megoldás! És végül megrendeltük.

A szállításért szerencsére nem kellett külön fizetni és viszonylag hamar kihozták. Szépen be volt csomagolva és a futár készségesen segített bevinni, mivel akkor amikor kihozták, a férjem nem volt otthon. Egyedül nem mertem nekiállni az összeszerelésének, így inkább megvártam a férjemet. Végül ketten szereltük össze. Nagyon tetszett a végeredmény és szerencsére minden tartozéka megvolt. Még soha nem voltam ilyen elégedett az online vásárlással mint most. Pedig sokszor rendeltem már külföldről ruhákat, és bizony előfordult már, hogy nem azt kaptam amit megrendeltem. De a babakocsik.hu-t ajánlani fogom minden ismerősömnek aki babát vár!