Blogolás, programozás, szabadidő

Mondják, hogy ha nem járok el otthonról, az az egészségtelen életmód alapja. Ez igaz, de nem értem, miért feltételezik, hogy az “eljárás” a munkába járást tudná csak jelenteni. Ennyire fantáziátlannak lenni… A távmunka az már “otthonülés”?…

Attól tartok, a szüleim egy kicsit maradiak ebben. Én pont azért tudom megőrizni az egészségemet, pont azért marad elég időm sportolni és az eljárást minőségi időtöltéssé formálni, mert találtam otthonról végezhető munkát a topiwork.hu oldallal.

Így marad időm olvasni is, olyan elmélyülten, hogy könyves blogot vezetek az olvasmányaimról, mert nem pazarolok egy csomó időt munkába utazással… És az otthoni munka is olyan, amit a Topi közvetített ki nekem, hogy otthon jobban meg tudom szervezni, hogyan végezzek vele időre! Ja, azt még nem említettem, hogy egyetemista vagyok!…

És a Topiworknek hála máris dolgozom, bizony. Programozó melóból különösen sok van náluk. Tudnám őket dicsérni azért, mert így egyből kipróbálhatom a “mérnökinfó” szakon szerzett tudásomat, pénzt is kereshetek vele, de nem győzöm dicsérni az abban rejlő lehetőséget, hogy otthonról végezhető melóik is vannak tehát, így én is találtam pont nekem valót!

Ahogy mindenki, aki a TopiWorkhöz fordult, diákmunka ügyben. És fordul ma is. Akinek az a vágya, fiatalon, tanulóként, vagy hallgatóként, hogy bejárást szerezzen egy komoly céghez, a Topi ezt is megteszi neki. Pontosabban segít eljutni ilyen céghez, hogy részese lehessen ilyen interjúszituációknak. Aki fizikai diákmunka után nézne, az is sikerrel járhat könnyen. Akinek az a fontos, hogy közel legyen a lakhelyéhez és jól fizessen a munkahely, ahová bejárna, az is. És mindenki. Tényleg. Én is úgy találtam diákmunkát, hogy már egy csomóan ajánlották ezt az iskolaszövetséget.

Szóval most, ahogy írtam, otthonról programozom, egy komoly cégnek. Jól keresek, pedig még ez nem főállás. Tök könnyen ment anno a jelentkezés is, az interjúztatás, de egy rakás dolgot ők intéznek helyettünk a Topi irodájából. Hogy nekünk könnyű legyen. Ez egy hallgatói paradicsom, mindent megkönnyítenek, amire szükségünk van, ebben az élethelyzetben. Marad így időm a tanulás mellett olvasni is, és bár ha be kéne járnom az adott munkahelyre, talán arra így nem maradna időm, de most sportolok is. Minden nap. A Margit-szigeten. Elég jó nagybetűs életindítás, nemde?