A bőrápolásról könyvből és a netről is sok mindent meg lehet tudni

Kedvenc kozmetikusom, Viki évek óta nagyon sokat segít nekem abban, hogy megjelenésem és közérzetem is a lehető legjobb legyen. Nagyon sok tanfolyamot végigcsinált, rengeteg könyve van a holisztikus szemléletű szépségápolásról, de a természetgyógyászat rejtelmeiben is jártas, egy általa javasolt akupunktúrás kezelés hatására még a cigarettát is sikerült letennem.

Volt azonban egy problémám, amit évek óta nem sikerült megoldanunk, pedig igen sok módszerrel próbálkoztunk. Bár viszonylag fiatal vagyok, a szemem alatti karikák sok gondot okoztak, és bár sminkkel orvosolható volt a dolog, örültem volna egy igazi megoldásnak. Ekkor egy barátnőm, Ági átküldött nekem egy weboldalt, az instantense.hu-t, ahol egyfelől rengeteg hasznos infót találtam, másfelől pedig egy kivételesen ígéretesnek tűnő terméket is meg lehetett rendelni, ami az InstanTense Plus szérum nevet viseli. Egy olasz fejlesztésű szérumról van szó, s mivel Ági nagyon elégedett volt a termékkel, eldöntöttem, hogy én is adok neki egy esélyt.

Egyébként túl sokat nem vártam a csodaszertől, hiszen Vikivel számos krémet kipróbáltunk és komoly életmódváltási praktikákat is bevetettem, mégsem tapasztaltam jelentős változást. Szóval tudtam, hogy nem lesz könnyű dolgom, s talán semmi se fog igazán segíteni, de azért nem adtam fel.

A szérumot mindenesetre megrendeltem az oldalról engedménnyel, s nagyon hamar, egyetlen munkanap múlva már nálam is volt a csomag. Kíváncsi voltam, így még aznap el is kezdtem használni, s bár a genetikailag karikás szem problémáján nehéz segíteni, legnagyobb meglepetésemre már az első napon, sőt, már rögtön a használata után, látható volt az eredmény, egy héttel később pedig, amikor mentem szemöldökszedésre Vikihez, annyira szembeötlő volt a különbség, hogy Viki meg is kérdezte, hogy mi történt, mitől van ilyen jó formában az arcbőröm.

Elmeséltem neki a dolgot és azóta minden kuncsaftjának ajánlja ezt a terméket, még genetikailag karikás szem esetén is, mert nagyon hatékony. S bizony, könyvet olvasva nem biztos, hogy rábukkantam volna erre a termékre. Persze az aloés uborkapakolással nem hagyok fel ezután sem, de a felgyorsult világ kiberterében azért kétségtelen, hogy időnként nagyon hasznos dolgokba lehet belebotlani.