Könyvolvasás, mi mire jó…protektor

Szeretek olvasni. ha tehetem, az időm engedi pihenés képen sokszor olvasgatok. Persze nem volt ez mindig így, hiszen gyerek koromban én sem szerettem olvasni, és a kötelező olvasmányokat sem igazán szerettem. Te szeretsz olvasni?

Az olvasás

Eleinte nem is érdekelt soha, és eszembe sem jutott volna, hogy én könyvárba menjek, és beiratkozzak. Hogy mi változott? Az élet úgy döntött, hogy nekem mégis szükségem lesz rá, hiszen ágyhoz lettem kötve egy jó darabig.

ambulance-1005433_640Motoros balesetet szenvedtem, de szerencsére a protektor megvédett, így nem lett nagyobb gond. Persze nekem éppen elég volt az is, hogy egy sikeres combnyaktörést szenvedtem, így hetekig kórházban voltam, és ez mellett még a fizikó terápiák, pihenés…ágyhoz voltam kötve. A párom hozott be eleinte napilapokat, vagy éppen amire úgy gondolta, hogy esetleg érdekelhet. Persze sokáig nem kötött le, hiszen egy pár oldalas újság nem annyira időigényes.

A Tabletet is behozta, így azon böngésztem, bogarásztam, hogy az idő teljen, hiszen mást nem nagyon tudtam. Valahogy egy oldalra keveredtem böngészés közben, ahol letölthető könyvek voltak. Valami kém sztoris könyvet töltöttem le legelőször, amit pár nap után ki is olvastam. Na ez után még számos másik következett, és így lopta be az olvasás magát a mindennapjaimba.

Ma már felépültem, és még a könyvtárba is beíratkoztam, amire annak idején még gondolni sem akartam volna. Ma már nem is tudom, hogy mennyi könyvet olvastam el. Hol erről, hol pedig arról olvasok. Mivel elég sok könyvet lehet kikölcsönözni mindig viszek ilyet is, meg olyat is. Van ami a hobbimmal, ami még mindig megvan, a motorozással kapcsolatos, mindenről írnak, a megfelelő védelemről, bukósisakokról, protektorokról, mi hogyan készül… A kémregényeket azóta is szeretem, de már akció könyveket is szoktam kölcsönözni.