Ahogy a nagy könyvben meg van írva: minden buliba kell egy selfie gép

Nem az a fajta ember vagyok, aki minden péntek estéjét bulikban tölti. Ehelyett sokkal jobban szeretek bekuckózni a nappalim olvasósarkában, és elmerülni egy jó könyvben.

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szoktam kimozdulni. Annak ellenére, hogy én introvertáltabb típus vagyok, a barátaim nagyon is szeretnek szórakozni, és engem is rendszeresen magukkal rángatnak.

A múlt héten például az egyikük rávett, hogy menjek el vele egy főzőtanfolyamra, azelőtt pedig szabadulószobában voltunk egy nagyobb társasággal. Tegnap viszont valami egészen más volt a program, ugyanis szülinapi buliba voltunk hivatalosak.

Ahogy már említettem, nem rajongok túlzottan a bulikért, úgyhogy mondhatjuk, hogy hiányzott belőlem a lelkesedés, amikor beléptem a hatalmas, feldíszített terembe. Szinte senkit nem ismertem ott, és már éppen azt fontolgattam, hogy előkapom a könyvemet a táskámból, és letelepszem vele egy félreeső sarokba, amikor a legjobb barátnőm lelkesen odahúzott a fotóautomatához, és fényképezkedni kezdtünk.

Én lepődtem meg legjobban, hogy mennyire élveztem a fotózkodást a selfiegep.hu által biztosított fotóboxnak köszönhetően. Fantasztikus élmény volt!

Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu

Talán sokan nem is tudják, mi az a fotóbox, a selfiegep.hu weboldala azonban választ ad minden kérdésünkre. Ez a szerkezet lényegében nem más, mint egy magas minőségű, tükörreflexes kamera, amely egyben fotónyomtatásra is képes, így rögtön kézbe vehetjük az elkészült fényképeket.

A selfiegep.hu azzal foglalkozik, hogy ilyen fotóboxokat, selfie gépeket, fotóautomatákat ad bérbe különféle rendezvények alkalmával, legyen szó esküvőről, céges buliról vagy esetünkben szülinapi ünnepségről.

A Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu -ról tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy bármilyen buli hangulatát feldobjuk. Az általuk bérbe adott készülékek mérete kicsi, így a filmekben látott fotófülkékkel ellentétben ezeket bármekkora helyszínen fel lehet állítani.

De miért is éri meg a selfiegep.hu -t választani?

Az első és legfontosabb érv a selfiegep.hu mellett, az a garantált vidám hangulat. Mivel a cég minden bérbeadott fotóbox mellé biztosít egy asztalnyi vicces kelléket is a fotózkodáshoz, a nevetés nem maradhat el a vendégek körében. Bajuszok, parókák és különféle álarcok teszik mulatságossá az elkészült képeket, amelyeket rögtön meg is tekinthetnek nyomtatott formában.

A fotóautomata bérleti díja számos egyéb szolgáltatást is tartalmaz a vicces kellékek biztosításán kívül. Ilyen például az, hogy korlátlan mennyiségű fényképet készíthetünk a fotóboxszal, ugyanis a cég nem szab felső határt a fotók számának.

Benne van az árban továbbá az is, hogy az elkészült képeket nemcsak nyomtatott, de digitális formában is eljuttatja hozzánk a selfiegep.hu a rendezvényt követően, így akár később több példányt is előhívathatunk belőlük.

Mindemellett ez a cég ingyenesen biztosít egy fehér hátteret is a fotózáshoz, amitől az elkészült képek még professzionálisabbnak néznek ki. Ha pedig színesebb, élénkebb hátteret szeretnénk magunknak, akkor a selfiegep.hu -ról akár fotófalat is bérelhetünk. Ezáltal létrehozhatunk egy fotósarkot, ami már lényegében egy mini fotóstúdiónak felel meg.

A selfiegep.hu extra szolgáltatásai közé tartozik még, hogy akár több méretben is kérhetjük a fotók nyomtatását, nemcsak a standard méretezés szerint. Továbbá arra is van lehetőség, hogy külön kérésre egyedi fotópapírra nyomtassuk a képeket. Ez azt jelenti, hogy az esemény neve, dátuma vagy éppen a cégünk logója minden fényképen rajta lesz, ezáltal garantálva, hogy ez a nap örök emlék marad. Sőt, ha egy egyszerű fényképnél is jobb ajándékkal szeretnénk kedveskedni a vendégeknek, akkor a selfiegep.hu azt is vállalja, hogy munkatársaik mágnesszalagot ragasztanak a fotók hátuljára, ezáltal hűtőmágnesként is használhatók lesznek.

Ha mindez még nem lenne elég, akkor megemlíteném azt is, hogy a selfiegep.hu nemcsak a fotók elkészítésében, de azok megosztásában is segédkezik, hogy ezáltal is népszerűsíthessük a rendezvényt.

Na de mennyi az annyi?

Biztosan sokakban felmerült a kérdés, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen fotóbox bérlése. A selfiegep.hu-ról már 79000 Ft-ért is bérelhetünk selfie gépet 4 órás időtartamra, ráadásul a kiszállítás Budapest teljes területén ingyenes. Sőt, az árban benne van az is, hogy a cég egy munkatársa a rendezvény ideje alatt végig jelen lesz, hogy asszisztáljon a fotóautomata működtetése során, ráadásul már egy órával az esemény kezdete előtt kiszállítják a gépet.

Ezek után azt hiszem, nem is kell tovább ecsetelnem, hogy miért éri meg a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu -ról. Ha nincs az a fotóbox, biztosan magányosan, a sarokban olvasgatva töltöm az időmet azon a szülinapi bulin. Szerencsére azonban nem így történt, és még sosem szórakoztam olyan jól, mint aznap.