A talpmasszázs árak nem egy könyvben jöttek szembe

Sokat lehet olvasni arról, hogy a talpmasszázsnak milyen jótékony hatásai lehetnek. Arról viszont nem igazán lehet a könyvekből informálódni, hogy mennyit is kell fizetni egy ilyen szolgáltatásért, vagyis hogy alakulnak ma a talpmasszázs árak. Erre a célra vannak más lehetőségek, ahonnan bőven lehet informálódni.

Ilyen például a Karma Thai Massage szalon, ami egy Budapest belvárosi masszázs stúdió. Illetve nem is egy, hanem kapásból kettő, mert hogy egymástól néhány utcára két üzletük is van. Én még csak a Király utcában lévő stúdióban jártam ugyan, de biztos, hogy a másik is ugyanolyan szuper.

Az ő weboldalukon természetesen részletesen lehet informálódni a talpmasszázs árak mellett a hátmasszázs, fejmasszázs és minden más egyéb szolgáltatás költségéről. Csak néhány kattintás az egész. Persze most sajnos épp be kellett zárniuk a jelen helyzet miatt, de őszintén remélem, hogy március 23-án már újra várhatják a vendégeket – köztük engem is.

A talpmasszázs egyébként egy varázslatos dolog. Ha csak abból indulok ki, hogy a talpon gyakorlatilag az egész test megtalálható különböző pontokban, akkor már ámulok és bámulok. Hiszen annyira hihetetlennek tűnik, hogy a talpamon keresztül lazítsanak le bennem bizonyos görcsöket. Pedig mégis lehetséges. Egész nap ácsorgunk ezen a két, relatív kicsi felületen, vagy éppen sétálunk, szaladunk, edzünk. Különféle terhelésnek tesszük ki, különféle cipőkben. Mondanom sem kell, sokszor nem épp a legkényelmesebb lábbelikben küzdjük végig a napot…

Ezekből adódóan azt hiszem, hogy bárhol is járnak a talpmasszázs árak, megéri rájuk bejelentkezni. Ez egy olyan lazító szolgáltatás, amit minden ember és minden talp megérdemel. Arról nem is beszélve, hogy akár olyan problémákra is fény derülhet a talppontokon keresztül, amikről korábban nem is tudtunk. Ha kicsit vizualizálni szeretnénk, a talpunk gyakorlatilag egy térkép és ezen a térképen a testünk minden pontja megtalálható. Egy hozzáértő számára pedig rengeteget elárulnak ezek a pontok arról, hogy milyen állapotban van a testünk. Érdemes tehát ezt kinyomoztatni a megfelelő emberrel.

A talpmasszázs árakat egyébként most lejjebb vitték, ahogyan az összes többi szolgáltatás árát is. 20% kedvezmény van minden szolgáltatásra, ahogy láttam a weboldalon. Ez elég barátságosság teszi az ajánlatokat. Konkrétan azt jelenti, hogy már kevesebb, mint 5000 forintért fél órán keresztül masszírozzák a talpamat. Hát szerintem ez egy földi paradicsom és persze ennél többet is simán megér a szolgáltatás, de ennyiért gyakorlatilag ingyen van. Ha újra kinyithatnak majd én biztosan menni fogok. Azt gyanítom, hogy a talpmasszázs árak sem fognak nagyban változni, ahogy a többi szolgáltatás sem. És őszintén remélem, hogy ez a nyitás megtörténhet az előre eltervezett időpontban és nem kell húzni és halasztani a nyárig.