Olvass a cipőkről, vegyél cipőt!

Kedves Olvasóim!

A mai olvasóblog témája a cipők és a cipővásárlás lesznek. Nagyon izgalmas téma nem csupán a női olvasóknak. Szóval kedves férfiak, még ne meneküljetek el, hiszen nektek is tartogathat ez a cikk érdekes, izgalmas és hasznos információkat. No meg persze nektek is van édesanyátok, lány rokonotok és barátnőtök, így kizártnak tartom, hogy haszontalan lesz ez a cikk számotokra. Garantálom, hogy nem fogjátok megbánni!

Szóval kedves olvasni imádó közösségem, akkor vágjunk is bele! Elöljáróban kérlek gondoljátok végig hol szoktatok cipőt venni, mennyi pénzért, szerettek-e cipőboltba menni, próbálgatni, vagy inkább otthonról online rendelitek cipőiteket? Vannak kedvenc webshopjaitok? Ha igen, várom kommentben a tippeket, kinek mi a kedvence, s ki mit ajánl! Segítsünk egymásnak!

Az én abszolút kedvencem a cipomarket.hu. Hogy mi ennek az oka? Ez egy eszméletlen jó weboldal, telis tele akciókkal, jobbnál jobb márkákkal, hihetetlen nagy választékkal. Ami tuti, ha felmész a cipomarket.hu weboldalára, akkor ott fogsz ragadni, magába fog szippantani a cipők birodalma.

cipomarket.hu

Mit gondolok, miért érdemes innen vásárolni? Nos, ha leírom ti sem fogtok tudni ellenállni a kísértésnek és a kíváncsiságnak, de nem is kell! Nézzétek meg ti is az oldalt és nyugodtan kommentben írjátok le, kinek mi a véleménye!

Otthonról vásárolni kényelmes, sokkal gyorsabb, mint boltba menni. Nincs tömeg, nincs az a kellemetlen helyzet, hogy épp a te méretedben fogyott el a választott cipő. Nem kell 100x le és felvenni a cipőd, amit a férfiak és a gyerekek tudom, hogy utálnak. Nincs semmilyen kockázat, mert ha nem jó a méret, vagy nem tetszik a termék, ne adj Isten hibás, akkor ingyenesen visszaviszik és vissza is adják a pénzt. A szállítási költség miatt sem kell aggódni, mert van amikor ingyenes, van amikor egy bizonyos összeg fölött ingyenes csak, de én úgy gondolom, hogy 1000 forintot bőven megér az itthoni kényelem, a házhozszállítás és, hogy egyszerű az egész vásárlás.

Nos, a kedvenc honlapom, ahonnan cipőim több, mint fele van, sőt az ajándékok nagy részét is innen veszem a családomnak és a barátaimnak is. A Cipőmarket rengeteg dologban különbözik más online oldalaktól. Például letisztult, egyszerű, nem zavarodik bele az ember szeme a sok szövegbe és az élénk színekbe. Ez manapság egyre fontosabb, mert egyre több időt töltünk a laptop előtt ülve, így szemünk fokozottan van kitéve az elektronikus eszközök által kibocsátott kék fénynek. Meg persze marketing okai is vannak, mert ha zavaró, zsúfolt, bonyolult egy oldal akkor senki sem fog rajta szívesen nézelődni, és hamar be fogják zárni az oldalt.

Na de most már térjünk a lényegre! Milyen cipőre van szükséged? Teljesen mind egy, mert itt minden megtalálható. Vannak női, férfi és gyerek lábbelik is, papucsok, szandálok, sportcipők, elegáns cipők, csizmák, bokacsizmák, sőt még pénztárcák és övek is. Na meg hölgyek, fontos, hogy a táskaválaszték is hatalmas! Minden cipőhöz meg fogjátok találni a tökéletes táskát. Sok márka van az oldalon, az én kedvenceim közül is rengeteg. Mind minőségi, népszerű márkák, olyanok mint Adidas, Nike, Converse, Batz, Bugatti, és még rengeteg más márka. Szóval kizárt, hogy ne találjátok meg a kedvenceiteket.

Ami külön fantasztikus, hogy rengeteg akció van, sok termék van ami akár 70%-ra le van akciózva. Kinek ne érné meg? Csekkoljátok a honlapot és vásároljatok fiúk és csajok! Lepjétek meg szeretteiteket vagy saját magatokat! Továbbá ne felejtsétek, hogy várom a kommenteket a poszt alatt!

Mindenkinek csodás hétvégét kívánok, jó böngészést a cipők közt!