Pólót és könyvet találni egyszerre is lehet

Anyukám imád olvasni, és amióta felfedezte az internetet, azóta olyan könyvek után kutat, amelyek ritka számba mennek, vagy éppen már a kiadó nem nyom ki belőlük példányokat. Így anyukámnak az lett az új hobbija, hogy olyan könyveket szerez be antikváriumokból, vagy könyvesboltokból, melyek már kereskedelmi fogalomban nincsenek, legyen az szépirodalmi kötet vagy egy történelmi regény. Rendszeres várólistákon szerepel egy -egy könyvvel kapcsolatban, és alig várja az e-maileket, hogy érkezik hozzá a régóta vágyott könyve, és amikor elolvassa az e-mailjét, már el is képzelni, hogy egy forró ital mellett, a kedvenc kanapéján olvassa azt. Egy ilyen könyvkeresés kapcsán, melyet az interneten folytatott, talált rá arra a pólóra, mellyel a 30. születésnapomon lepett meg. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire kreatív lesz majd, és egy ilyen ötlettel áll elő a meglepetés bulimra, melyet családi körben töltöttünk.

Amint meglátta a; https://lolmarkt.hu oldalt tudta, hogy innen fog rendelni. Azt mesélte, hogy annyira fiatalos és jópofa oldalnak találta, hogy elkezdett nézelődni a női pólóik között, amikor ráakadt, arra a kategóriára, hogy születésnapi pólók. Innentől kezdve, egy nagyon mókás és majdhogynem egyedi pólót sikerült neki kiválasztania. Azt mondta, hogy nagyon örült annak, hogy az oldal üzemeltetői, ilyen jól strukturálták az oldalt, mert így számára is nagyon könnyen megtalálható volt a keresett meglepetés póló.
Annyira meg volt elégedve a; https://lolmarkt.hu oldallal, hogy már csak azon kellett törnie a fejét, hogy a rengeteg sok szín és felírat szín közül melyiknek is örülnék a legjobban. Ezzel töltötte a legtöbb időt, ami egyben nehézséget okozott neki az egyben a cég előnye is, hogy rengeteg -féle pólót tud az érdeklődők, leendő vásárlóik figyelmébe ajánlani. Minden terméküket fényképpel látják el, ez nagy könnyebbséget okozott anyukámnak is. Tehát a nagy dilemmája miszerint milyen színt válasszon, egy rózsaszín pólóban forrott ki, fehér felirattal. Ez úgy illik is a személyiségemhez és a születésnapi buli színvilágát is tükrözte és harmonizált vele. Anyukám ezen bulin mesélte, hogy ő nem fáradt azzal, hogy a cég számos kis üzletének egyikébe bemenjen, ezzel magának is időt és pénzt spórolva, hanem ha már online nézte ki a póló színét és feliratát, akkor ott is fogja megrendelni, így is lett, és pár napon belül meg is hozta számára a futár a csomagot, időben még a születésnapom előtt, így ajándékként már ott tudott lenni a bulin. Én nagyon örültem neki, mivel remek minőségű anyagból készült a póló, jó viselni, egyáltalán nem azt érzem benne, hogy nehéz lenne, a felirat is festett, nem pedig nyomott mintás, így úgy gondolom, hogy időtálló lesz, a sokadik mosás után is ugyan olyan jól olvasható lesz rajta az írás. Mindenkinek nagyon tetszett, nagyon találó, és humoros felírat található a pólón, úgy gondolom, hogy akkor maradok is 30 éves, hogy mindig ezt a pólót tudjam hordani. Anyukám pedig rendkívül büszke magára, hogy egy ilyen remek céget talált, akik póló nyomtatással foglalkoznak, és remek minőségű termékeket forgalmaznak, valamint a szállítást is pár napon belül vállalják, így kár volt idegeskednie, hogy időben megérkezik – e a csomag. Azóta minden barátnőjének ajánlja a céget a céget, hogy ha pólót szeretnének vásárolni, csak ettől a szuper cégtől rendeljenek.