Natúrkozmetikumokkal az egészséges bőrért

Néha az ismerőseim, barátaim azt mondják, hogy túl sokat olvasok, és valószínűleg igazuk is van. Hisz az olvasás a kedvenc hobbim és bár nagyon sok olvasatlan könyvem van, azért mindig várom az új megjelenéseket és figyelem a könyves híreket.

A regények mellett azonban más dolgokat is el szoktam olvasni, mindent, ami a világról érdekel. Így amikor megnyitottam egy natúrkozmetikum témájú cikket, örömmel elolvastam és elhatároztam, hogy én is ilyen típusú kozmetikumokat fogok használni. Azóta pedig már rá is találtam a herbiovit.hu-ra, ahol nagyon jó minőségű termékeket kapok, kedvező áron, széles választékban.

A bőr egyébként a legnagyobb élő és lélegző szerve a testünknek. A bőrünk akár a hatvan százalékát is felszívja annak, amit rá kenünk, ez pedig bekerül a véráramba, és az egész testünkben kering. Ezért is fontos, hogy natúrkozmetikumot használjunk, ami a legjobb a bőrünknek. A nem organikus, ipari bőrápoló termékek ugyanis annyi méreganyagot tartalmaznak, amiről nem is tudunk.

natúrkozmetikum

A legjobb módja annak, hogy elkerüljük a káros bőrápolási termékek használatát, ha olyanokra váltunk, amelyek természetes és organikus összetevőkből készülnek és ilyen termékeket találunk a Herbiovit kínálatában is.

Több előnye is van annak, ha natúrkozmetikumot használunk, ezek egyike, hogy a nem bio termékek szintetikus, mesterséges vegyi anyagokat tartalmaznak, ásványi olajokat és olyan toxinokat, melyek akár növényvédőszer-maradványok is lehetnek. A formula szintetikus petrolkémiai származékokból áll, ezekkel befolyásolják az illatot, textúrát, színt. Tanulmányok kimutatták, hogy ásványi olajokat, kőolajat, parabéneket tartalmazhatnak, melyek bőrirritációt, hormonális egyensúlyzavart, szervi toxicitást, sőt akár rákot is okozhatnak.

A természetes és organikus bőrápolási termékek, melyeket megtalálunk a Herbiovit webáruházban, természetes összetevőkből készülnek. Mi több, ezeket a szerves összetevőket adalékanyagok és vegyi anyagok, például növényvédő szerek, gyomirtók, szintetikus műtrágyák és genetikailag módosított szervezetek használata nélkül termesztik. A természetes és organikus natúrkozmetikum termékek használatával biztosíthatjuk, hogy a bőrünk és testünk csak valódi, természetes összetevőket szívjon fel, melyek nem árthatnak nekünk, nem okoznak irritációt és allergiát.

Nagy előnye a Herbiovit termékeknek is, hogy hatékonyabbak. Az organikusan termesztett növények magasabb szinten tartalmaznak létfontosságú antioxidáns vitaminokat, mint a nem organikus növények. A bio összetevők mentesek a szennyeződéstől, aminek jó hatása van a bőrre és az egész szervezetre. Ráadásul a legtöbb bio bőrápoló termék 95 százalékban tartalmaz aktív hatóanyagokat, míg a szintetikus termékeknél ez az arány 5-10 százalék.

A Herbiovit természetes és organikus termékei, a többféle natúrkozmetikum jót tesz a bőrnek és az egészségnek is. Míg az ipari bőrápolási termékekben található szintetikus összetevők azonnali eredményt hozhatnak, hosszú távon ártalmasak is lehetnek. A vegyi összetevők azonnali látható eredményeket hozhatnak a bőrön, például kisimíthatják a ráncokat és csökkentik a foltokat. Hosszú távú használat esetén azonban ezek az anyagok károsíthatják és gyengíthetik a bőrt, mivel a szervezet megpróbál alkalmazkodni az idegen, káros anyagoknak való folyamatos kitettséghez. Ez bőrirritációt, fokozott érzékenységet, idő előtti öregedést és eltömődött pórusokat eredményez. Ráadásul sok hagyományos bőrápoló termék tartalmaz endokrin rendszert károsító vegyi anyagokat, ezek pedig megzavarhatják az immunrendszer működését is, nem is beszélve a reproduktív és az endokrin rendszerről.

Ha azonban a Herbiovit természetes és organikus bőrápolási termékeit használjuk, biztosak lehetünk abban, hogy valódi tápanyagokat kapunk valódi összetevőkből, melyek harmóniában működnek a testünkkel, így a bőr jobban egyensúlyba kerülhet. A természetes összetevők, mint amilyen a kókuszolaj, az aloe vera és a shea vaj, köztudottan nyugtatják, táplálják, hidratálják a bőrt és elősegítik a sima és puha bőr kialakulását. Lehet, hogy az eredmények csak később mutatkoznak meg, de legalább tudjuk, hogy a természetes és organikus bőrápoló termékek kíméletesek a bőrhöz és hosszú távon nem károsítják a bőrt és az egészségünket.

A szépségipar sok esetben még mindig állatkísérleteket végez a termékeinél, hogy meggyőződjön arról, hogy azok biztonságosak emberi használatra. A természetes, organikus natúrkozmetikum esetében azonban nincs szükség tesztekre, hisz a természetes összetevőkről mindannyian tudjuk, hogy biztonságosak és ártalmatlanok ránk nézve. Mint amilyenek a Herbiovit készítményei is. Azzal, hogy természetes és organikus kozmetikumot választunk, támogatjuk az állatkísérletek megszűnését is.

Ez pedig harmóniában van azzal, hogy tiszteljük a környezetünket. Egy natúrkozmetikum használatával nem hagyunk káros nyomot a bolygón, különösen a talajban, vízben és a levegőben. Emellett pedig lényegesen kevesebb hulladék és méreganyag kerül a lefolyóba és vissza a földbe. A természetes és organikus bőrápolási termékek használatával hozzájárulunk a környezeti hatások minimalizálásához és támogatjuk környezetünket is.

Ezt kínálják a Herbiovit natúrkozmetikumai is. Természetességet, minőséget és fenntarthatóságot. Vegán termékekről van szó, tehát állati eredetű anyagot nem tartalmaznak. Minősített natúrkozmetikumok, melyeknek egyedi krémbázissal rendelkeznek. Ennek alapját a bőrnyugtató és bőrápoló hatású aloe vera juice adja, valamint a varázsmogyoró kivonat.

Ráadásul nem tartalmaznak szintetikus illatanyagot és színezéket sem. Bőrbarát és dermatológiailag tesztelt készítmények. Melyeknek a kíméletességét bőrgyógyászok igazolják. A herbiovit.hu kínálatában találunk gyógynövényes krémeket, speciális készítményeket, kéz- és testápoló szereket. Ezen kívül olyan kiszerelésben is kínálnak termékeket, melyeket könnyedén magunkkal tudunk vinni.

A herbiovit.hu kínálatában a natúrkozmetikumok sorában az egyik nagy kedvenc a vadgesztenye lábkrém, amit a nehéz lábérzet csökkentésére és a visszerek ápolására fejlesztettek ki. De ugyanígy nagyon hatékony a fekete nadálytő krém is, melyeket sérülések és véraláfutások kezelésére, ápolására ajánlanak. Aki pedig érzékeny bőrrel rendelkezik, ami gyakran kipirosodik a nagy hidegben, annak a körömvirág krém az ajánlott választás.

A herbiovit.hu több problémára is kínál megoldást, például a kemény, száraz sarokra, ami bizony nem csak esztétikai probléma. Ha ugyanis a sarkok berepedeznek, az bizony akár nagy fájdalommal is járhat. Erre fejlesztették ki a Sarokpuhító krémet, ami teafaolajat is tartalmaz, ami gyulladáscsökkentő hatású. Az Aloe vera krém arcra, testre és kézre is egyaránt használható, hialuronsavval ápolja a bőrt. Az ízületi panaszokkal élők számára is van segítség, a Glükózamin krém komplex.

A Herbiovit kínálatában érdemes szétnézni, hisz jó áron tudunk jó termékeket vásárolni. Magas minőséget kapunk és azzal is pontosan tisztában lehetünk, hogy mit kenünk magunkra, vagy mit szedünk be. Az egyes termékeknél részletes leírást találunk, amit érdemes elolvasni vásárlás előtt.

A natúrkozmetikumok mellett vitaminokat is kaphatunk itt, és egyéb étrendkiegészítőket is. Nagyon örülök, hogy elolvastam ezt a natúrkozmetikumokról szóló cikket, mert most már így én is tudom, hogy mi a különbség a különböző termékek között. És számomra is egyértelművé vált, hogy a saját bőröm egészséges és a bolygónk védelme szempontjából is előnyösebb, ha natúrkozmetikumokat használok. Így esett a választásom a Herbiovitre, ahol nagyon jó árakat, korrekt fizetési és szállítási feltételeket találok és magas minőségű termékeket. Azóta már többeknek is ajánlottam ezt a webáruházat és a visszajelzések is azt mutatják, hogy igazán jó hatással vannak ezek a szerek a bőrre.